sobota 13. srpna 2016

GABRIELE KUBY: GLOBÁLNÍ SEXUÁLNÍ REVOLUCE

Obálka titulu Globální SEXuální revoluce

Sexuální revoluce – plánovaný útok na svobodu mladé generace  

Gabriele Kuby ve své knize jasně, otevřeně a s mimořádnou argumentační brilantností popisuje tzv. sexuální revoluci, mající svůj původ v USA šedesátých let 20. století, odkud se rozšířila prakticky po celém světě a jejíž tragické následky dnes ohrožují samu podstatu především západních demokracií. Autorka, známá svým racionálním a zároveň žensky procítěným přístupem k neduhům moderní (či postmoderní) společnosti i v této knize odkládá politickou korektnost a takřka povinně adorovanou toleranci a jde ke kořenům zla, které jako rakovina rozežírá společenskou tkáň. Sexuální hnutí, slibující tzv. "osvobození ženy", "rozkoš bez rizika" a všemožné další "výdobytky" spojené se "zázračnou" antikoncepční pilulkou a "alternativními sexuálními praktikami", přivodilo naprostou katastrofu a (řečeno slovy podtitulu této knihy) zničilo svobodu ve jménu svobody.
Gabriele Kuby si především všímá počátků tohoto fenoménu a ukazuje, že nebyl nikterak náhodný či samovolný, nýbrž dlouhodobě plánovaný a připravovaný. Stáli za ním nejrůznější neomarxističtí pseudointelektuálové, toužící změnit "konzervativní" společnost pomocí sociálního experimentu, úzce spojeného s využitím (či spíše zneužitím) sexu. Tito lidé si velmi dobře uvědomovali, že změny společenského koncenzu není možné dosáhnout klasickými prostředky jako jsou volby či pozvolná proměna politického a morálního klimatu a k prosazení svých cílů použili metodu, zvanou "pochod institucemi". V praxi to znamenalo, že společnost bude rozložena zevnitř, přičemž rozhodující roli tu mělo hrát zneužití mladých lidí, resp. jejich sexuality.
Revolta mladých Američanů v období kultu hippies k tomu připravila výborné podmínky a strůjci nového světového řádu jich bezezbytku využili. Vycházeli přitom ze základní premisy, že sex, resp. bezuzdný, nekontrolovaný sex je mimořádně silnou drogou, která spolehlivě ničí především u mladých lidí charakter a vůli a dělá z nich lehce manipulovatelnou masu, jejíhož "revolučního potenciálu" je možné využít ke konečnému zúčtování se starým světem morálních a náboženských zásad. K tomuto "americkému" scénáři došlo rovněž ve Francii v roce 1968, kdy protesty stávkujících studentů byly přeměněny v boj za "sexuální práva". Podobně tomu bylo i v Německu a dalších zemích.
V poměrně krátké době došlo k tomu, že vize neomarxistických šedých eminencí v pozadí těchto událostí se staly skutečností. Západní společnosti se vnitřně rozložily a zcela kapitulovaly před hlasateli nové, na sexu založené ideologie. Legislativní zavádění nejrůznějších "lidských práv" (umělé potraty, sodomismus, sexuální "výchova" na školách...), provázené halasnou dehonestací těch, kdo si přes všechnu manipulaci zachovali zdravý rozum, změnil právní a především mravní klima k nepoznání - včerejší úchylové byli najednou respektovanou "sexuální menšinou", zabíjení nenarozených dětí se stalo rutinním řešením "neplánovaného otěhotnění" apod. Změna sexuálního chování mladé generace pak znamená totální převrácení morálního paradigmatu - promiskuita, předmanželský sex, používání hormonální antikoncepce, to vše se stalo něčím naprosto normálním a nezpochybňovaným, resp. hodnota panenství, mravní čistota, manželská věrnost jsou vnímány jako svého druhu úchylky.
Gabriele Kuby na stránkách své knihy pozorně zkoumá všechny příčiny a souvislosti těchto jevů a mimo jiné konstatuje, že zde jde stále víc o byznys, kdy farmaceutické koncerny, vyrábějící antikoncepční přípravky, dosahují pohádkových zisků, přičemž odvrácenou stranou jejich prosperity jsou tisíce žen, umírající na rakovinu prsu a jiné nemoci, spojené s hormonální antikoncepcí. Demografická krize Západu, který preferuje kariéru a hmotný blahobyt před mateřstvím a rodičovstvím, nejrůznější genderové, feministické a homosexualistické ideologie pak dílo zkázy dokonávají. Západní civilizace si vykopala vlastní hrob a zdá se, že cesta zpět již neexistuje...
Je vcelku pochopitelné, že kniha Globální sexuální revoluce se stala terčem zuřivého útoku ze strany výše zmíněných organizací a různých "lidskoprávních" a sexuálních fanatiků, její autorka pak byla ocejchována nálepkami typu "bigotní katolička" či "středověká tmářka". Naštěstí se našlo mnoho lidí, kterým Gabriele Kuby mluví z duše a pro něž je její kniha bestsellerem, znamenajícím velkou posilu v jejich osamoceném postavení uprostřed "moderního" světa.

Žádné komentáře:

Okomentovat